We Love Holland Days worden mogelijk gemaakt door:

Henri Willig maakt als familiebedrijf al sinds 1974 overheerlijke Goudse kaas. In ruim 30 eigen winkels wordt onze kaas dagelijks door vele liefhebbers geproefd, en vervolgens gaan de kazen de hele wereld over. Henri Willig ontmoet zijn klanten graag op de kaasboerderij de Jacobs Hoeve in Katwoude om de passie voor kaas met iedereen te delen.

Kiest u voor Jonker Travel, dan reist u in een van de 20 luxe touringcars uit ons luxe wagenpark. Onze touringcars zijn van alle gemakken voorzien. Deze zijn volledig uitgerust met comfortabele stoelen met voldoende beenruimte, airconditioning en een audiosysteem.

Het museum heeft een grote van Gogh collectie en zal tijdens We Love Holland Days  deze beroemde schillder in het zonnetje zetten!

Ontmoet de wereldberoemde Nijntje pluis tijdens de We Love Holland Days. Ga met haar op de foto, snuffel in de Nijntje Fan shop of knutsel en kleur samen met Nijntje.

The Dutchies nemen je graag mee op een tour door Nederland. Tijdens de We Love Holland Days kun je de mascottes van The Dutchies ontmoeten.

Tijdens de We Love Holland Days laat Rembrandts Amsterdam Experience u met een VR bril stappen in de wereld van Rembrandt.

Theetuin Katwoude ligt op één van de mooiste plekjes in Waterland met een prachtig ruim terras op de route richting Monnickendam bij kaasboerderij de Jacobshoeve. Bij de Theetuin kun je terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel, kaasproeverij of voor een diner met lokale specialiteiten.

Stromma verzorgt rondvaarten door de Amsterdamse grachten. Vaar mee met de speciale We Love Holland Days rondvaart en beleef de stad eens vanaf het water.

A’DAM LOOKOUT geeft een ongeëvenaard 360º uitzicht over Amsterdam en omstreken op 100 meter hoogte. Vanaf het dak van de A’DAM Toren kijk je uit over de historische stad, de beroemde grachten en het karakteristieke Nederlandse polderlandschap. Daredevils en durfallen schommelen met Europa’s hoogste schommel op 100 meter boven de stad. Kom langs op de WLHD en vraag naar de mogelijkheden.

Om de aandacht op het IJsselmeergebied te vestigen, en te laten zien hoe bijzonder dit natuurgebied is heeft Vogelbescherming de reizende expositie De Stern te ontwikkeld. Bekijk tijdens de We Love Holland Days door de ogen van vijf sternsoorten.  De expositie zal vanaf De We Love Holland Days tot en met februari 2023 te zien zijn in Katwoude.

My Dutch Flowers heeft sinds 1919 passie voor bloembollen! Beleef tijdens de We Love Holland Days het verhaal van de tulp en haar geschiedenis, doe mee met de bollen-quiz, maak een unieke selfie tussen de bollenvelden en geniet van de geschilderde reuzenbollen.

Amaze vertegenwoordigt de DJ scène van Nederland tijdens de We Love Holland Days. Beleef de DJ vibe in de experience op dit event.

Moco Museum staat bekend om de moderne werken die verassen en inspireren. Tijdens de We Love Holland Days wordt een installatie van Studio Job getoond. Een levensgrote circuswagen met de naam B*LLSH*T CIRCUS brengt mensen overal ter wereld samen om te shockeren en verwonderen, eigenlijk net zoals een circus dat doet.

Ga terug in de tijd en luister de verhalen van vissers van vroeger op het leugenbankje. Dit is een van oudsher een benaming voor een lokale plek waar bewoners samenkomen om nieuwtjes uit te wisselen. De social media van toen!

Henk Veen, bekend kunstschilder en rasechte Amsterdammer, schildert en tekent zijn emotie en de actualiteit op doek, op papier en voor de We Love Holland Days zelfs op een koe. Ontdek tijdens de We Love Holland Days deze bijzondere kunstenaar.

Paleis Het Loo is het grootste, authentieke 17e-eeuws paleis van het Huis Oranje-Nassau. Al sinds 1984 ervarende bezoekers hoe de Oranjes op deze plek woonden, werkten en genoten van de tuinen, het paleis en de natuur. Het is een plek met een bijzondere geschiedenis. En daarom mag Paleis Het Loo niet ontbreken tijdens de We Love Holland Days. 

Henri Willig wil de wereld beter achterlaten dan het haar aantrof. Met ons maatschappelijk verantwoord programma, genaamd Milk & More, zorgen we hier samen met onze boeren voor. Bekijk onze duurzame stal met biologische Jersey koeien en stel zelf je vragen aan een van onze boeren.

De Kathammer windmolen is normaal gesproken uitsluitend op afspraak voor groepen geopend, maar zal gedurende de We Love Holland Days voor iedereen geopend zijn. Deze molen bemaalt zowel met de wind als elektrisch de polder Katwoude – Hogendijk.

Ontdek de omgeving rond het We Love Holland Days terrein met een fiets of e-chopper tour naar Volendam, Marken, Monnickendam en Edam. Allemaal vanaf het We Love Holland festival terrein. 

Rederij Van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar activiteiten op het water. Tijdens de We Love Holland Days vaar je mee over de Gouwzee en tussen Katwoude en Volendam.

Het Rijksmuseum en het Mauritshuis werken tijdens de We Love Holland Days samen door Vermeer in The Spotlight te zetten. Het Rijksmuseum heeft zelf vier meesterwerken van Vermeer, waaronder het wereld-beroemde Melkmeisje en Het Straatje. Het Mauritshuis heeft natuurlijk het meisje met de parel. Tijdens de We Love Holland Days staat u oog in oog met meesterwerken.

Royal Delft creëert al sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt dit eeuwenoude ambacht doorgegeven en worden nog altijd iconische topstukken volledig met de hand gemaakt in Delft. Doe mee tijdens de workshop en beschilder zelf een delftsblauwe tegel.

 Ervaar wat je nog nooit hebt meegemaakt: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en waarin je kunt dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.

dtevents, het creatiefste evenementen bureau in Noord Holland heeft speciaal voor de We Love Holland Days een wandelroute door Waterland, het gebied rondom kaasboerderij De Jacobs Hoeve, ontwikkeld. De We Love Holland Days zijn een mooie gelegenheid om dit mooie gebied te ontdekken.

Dé unieke shopervaring voor een compleet dagje uit. Kom voordelig shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee.  Wist je dat Batavia Stad Fashion Outlet grenst aan het grootste man-made natural park van de wereld, Nationaal Park Nieuw Land? Upcycle mee met Batavia Stad. Zie hoe jouw oude jeans een limited denim shopper wordt tijdens de We Love Holland Days.

De Keukenhof is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met Nederland en is in het najaar gesloten. En toch zal de Keukenhof wel aanwezig zijn tijdens de We Love Holland Days, namelijk middels verschillende attributen die over het terrein verspreid zullen zijn.

Sta oog in oog met een van de topmeester van de Nederlandse kunst: Rembrandt. Ga met hem op de foto!

De World Food Experience is een thema-attractie over voedsel die vanaf 2024 bezoekers meeneemt op een persoonlijk voedsel avontuur. Zo worden zij speler wijs bewust van alle aspecten rond om de keuzes van het dagelijks eten. Tijdens de We Love Holland Days schotelen wij u een voorproefje van deze experience voor.

 Het Bijenhuis staat voor het behoud van bijen en duurzaamheid. In de observatiekast zie je de bijenkoninging, het broed en honing. Een professionele imker geeft uitleg over het leven de bij en waarom bijen zo belangrijk zijn voor de voedselketen.

Als Nederlands familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig om het leven van veehouders en de dieren aangenamer te maken met innovatieve oplossingen. Tijdens de We Love Holland Days laten we zien hoe we dat op de biologische boerderij van Henri Willig doen.